FAQs

Frequently Asked Questions

Vi tilbyder betaling med MobilePay, Visa og Mastercard via den danske betalingsgateway freepay, der understøtter lovkravet om 3D Secure.

Typiske leveringstid er mellem 5 og 10 dage.

Vi benytter GLS og DPD som fragtfirma.

Når du bestiller en ordre hos os, vil vi reserve pengene på kort. Ved afsendelse af ordren udfører vi en hævning på dit kort.

Din ordre til din privat adresse.

Er du ikke hjemme på leveringstiden, vil din ordre blive leveret til nærmeste pakkeshop og du vil modtage en mail herom.

E-mails er desværre en lidt finurlig størrelse.

Vi sender bekræftelser, kvitteringer, evt. nyhedsbreve osv., men selvom vi tager alle tekniske forholdsregler for at kunne levere e-mails, så kan vi ikke altid garantere, at de bliver afvist af f.eks. Gmail, Hotmail osv.

Tjek i først omgang dit spam filter, hjælper det ikke så kontakt os via vores kontaktformular eller direkte på kontakt@levarda.dk. Så hjælper vi gerne med at finde dem frem og evt. gensende.

Indimellem sendes produkter som flere pakker, der kan have forskellige leveringstider. Kontakt os gerne, så tjekker vi gerne leveringstiden for dig. Skulle du imod forventning stadig mangle en pakke, så kontakter vi fragtfirmaet for en afklaring.
Vi forsøger at få afsendt din ordre hurtigst muligt, så det kommer lidt an på din ordre status. Er du kommet til at indtaste en forkert adresse, har fortrudt eller har ændringer, så kontakt os hurtigst muligt. Så hjælper med at foretage ændringen.
All search results